6978974385 Δέλτα Λαρίσης - Τρικάλων, Τρίκαλα geranometaforikiodysseas@gmail.com
Search Close
 
 
 
 
 
 
 
ΟΔΥΣΣΕΑΣ
Γερανοί Τρίκαλα | Γερανομεταφορές - Καλαθοφόρο - Ανυψωτικές Εργασίες Τρίκαλα 


Η επιχείρησή μας “Οδυσσέας” η οποία βρίσκεται στα Τρίκαλα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στις γερανομεταφορές παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες και άμεση εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στα Τρίκαλα και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Διαθέτοντας σύγχρονους γερανούς με παπαγαλάκι και δυνατότητα ανύψωσης έως και 30 μέτρα, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε ανυψωτική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε αλλά και να πραγματοποιήσουμε μεταφορές βαρέων αντικειμένων και οχημάτων...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
 
 
 

 

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΑ

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΑ

Για εργασίες σε ψηλά σημεία, τα καλαθοφόρα οχήματα, αποτελούν την ιδανική λύση. Διαθέτοντας σύγχρονο καλαθοφόρο όχημα μπορούμε να προσεγγίσουμε δύσκολα και ψηλά σημεία, δίνοντάς σας την δυνατότητα να εργαστείτε ακίνδυνα, παραγωγικά και άνετα.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ <br> ΓΕΡΑΝΩΝ
ΕΜΠΕΙΡΟ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
24ΩΡΗ <br> ΕΞΗΠΗΡΕΤΗΣΗ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διαθέτοντας σύγχρονους γερανούς με παπαγαλάκι και δυνατότητα ανύψωσης έως και 30 μέτρα, η επιχείρησή μας η οποία βρίσκεται στα Τρίκαλα, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε γερανομεταφορά επιθυμείτε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

κάντε click εδώ και δείτε διάφορες φωτογραφίες από τους γερανούς μας καθώς και διάφορες φωτογραφίες από δουλειές μας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση, όπου και αν βρίσκεστε στα Τρίκαλα και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ