6978974385 Δέλτα Λαρίσης - Τρικάλων, Τρίκαλα geranometaforikiodysseas@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Οδυσσέας Γερανοί Τρίκαλα | Γερανομεταφορές - Καλαθοφόρο - Ανυψωτικές Εργασίες Τρίκαλα 


Διαθέτοντας σύγχρονους γερανούς με παπαγαλάκι και δυνατότητα ανύψωσης έως και 30 μέτρα, η επιχείρησή μας “Οδυσσέας” η οποία βρίσκεται στα Τρίκαλα, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε γερανομεταφορά επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στα Τρίκαλα και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Οι εξειδικευμένοι χειριστές των γερανών μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να ακούσουν τις ανάγκες σας, να σας προτείνουν τις ιδανικές λύσεις και να φροντίσουν για την ασφαλή και άμεση διεκπεραίωση κάθε σχετικής εργασίας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

και τεχνογνωσία, αναλαμβάνονται μεταφορές και ανυψώσεις διαφόρων φορτίων με ειδικούς γερανούς και σύγχρονα μηχανήματα, εξοπλισμένα με αξιόπιστα συστήματα ασφαλείας. Μεταξύ άλλων αναλαμβάνουμε:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Ανυψώσεις Βαρέων Αντικειμένων
  Τοποθετήσεις Μηχανημάτων
  Μεταφορά & Ανύψωση Σιδηροκατασκευών
  Μεταφορά & Ανύψωση Οικοδομικών Υλικών
  Μεταφορά & Ανύψωση Βαρέων Αντικειμένων
  Μεταφορά & Τοποθέτηση Διαφημιστικών Πινακίδων
  Μεταφορά Προκάτ Κατασκευών
  Μεταφορά Αυτοκινήτων
  Εργασίες με Καλαθοφόρα
 
 
 

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ


Οι ανυψωτικές εργασίες συνδέονται στενά με το αντικείμενο των μεταφορών. Για αυτό και η επιχείρησή μας, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της αγοράς και διαθέτοντας σύγχρονα οχήματα, παρέχει υπηρεσίες μεταφορών και ειδικών μεταφορών, με ασφάλεια και συνέπεια.
 

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΑ


Για εργασίες σε ψηλά σημεία, τα καλαθοφόρα οχήματα, αποτελούν την ιδανική λύση. Διαθέτοντας σύγχρονο καλαθοφόρο όχημα και εξειδικευμένους χειριστές μπορούμε να προσεγγίσουμε και τα πιο δύσκολα και ψηλά σημεία, δίνοντάς σας την δυνατότητα να εργαστείτε ακίνδυνα, παραγωγικά και άνετα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΜΕΣΗ
& ΣΩΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΌλα τα οχήματά μας συντουρούνται τακτικά προκειμένου να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες απροβλημάτιστα, ενώ κινούμενοι πάντα με γνώμονα την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, ακολουθώντας ένα βασικό πλάνο για την διευκόλυνση και την σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη.

Η πολυετής εμπειρία, η εξειδίκευση, ο άψογος επαγγελματισμός, η τεχνογνωσία και ο άρτιος εξοπλισμός μας είναι αυτά που μας έχουν καταξιώσει στις γερανομεταφορές και ο λόγος για τον οποίο οι πελάτες μας μας ξανά προτιμούν και μας προτείνουν. 

Βασικός στόχος μας είναι η πλήρης κατανόηση και αντίληψη των αναγκών τους, καθώς και η συνεχής μας προσπάθεια για την πλήρη κάλυψή τους από το αρχικό μέχρι το τελευταίο στάδιο.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση, όπου και αν βρίσκεστε στα Τρίκαλα και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.