6978974385 Δέλτα Λαρίσης - Τρικάλων, Τρίκαλα geranometaforikiodysseas@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
ΟΔΥΣΣΕΑΣ
Γερανοί Τρίκαλα | Γερανομεταφορές - Καλαθοφόρο - Ανυψωτικές Εργασίες Τρίκαλα 


Η επιχείρησή μας “Οδυσσέας” η οποία βρίσκεται στα Τρίκαλα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στις γερανομεταφορές παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες και άμεση εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στα Τρίκαλα και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Διαθέτοντας σύγχρονους γερανούς με παπαγαλάκι και δυνατότητα ανύψωσης έως και 30 μέτρα, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε ανυψωτική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε αλλά και να πραγματοποιήσουμε μεταφορές βαρέων αντικειμένων και οχημάτων.

Παράλληλα, διαθέτοντας καλαθοφόρο όχημα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να φέρετε σε πέρας οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε σε ψηλά σημεία, καλύπτοντας έτσι όλες τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες ενός πελατολογίου που διευρύνεται διαρκώς.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει όλο το 24ωρο για γερανομεταφορές, μεταφορές βαρέων αντικειμένων και εργασίες με καλαθοφόρο στα Τρίκαλα και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στις γερανομεταφορές και έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό εργασιών στα Τρίκαλα και σε διάφορες περιοχές σε όλη την Ελλάδα, μπορούμε να ανταποκριθούμε με απόλυτη επιτυχία σε οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να μας αναθέσετε.

Στόχοι μας είναι αφενός η άριστη και άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός του στόλου και των υπηρεσιών μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε μελλοντική σας ανάγκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση, όπου και αν βρίσκεστε στα Τρίκαλα και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.